Financiële administratie

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaat. De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel wordt vaak pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers.
Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld bankiers, leasemaatschappijen en niet te vergeten de belastingdienst. Wist u bijvoorbeeld dat de belastingdienst als voorwaarde heeft gesteld dat u als ondernemer uw basisadministratie minimaal 7 jaar dient te bewaren? Bovendien dient uw administratie als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en uw belastingen naar de winst (vennootschaps- en/of inkomstenbelasting).
De administratie voeren is echter een tijdrovende klus die bovendien veel specifieke kennis vereist. Die tijd en kennis is niet altijd vanzelfsprekend aanwezig. Wij kunnen die zorg van u overnemen. Permanent of tijdelijk, bijvoorbeeld als uw financieel medewerker uitvalt of bij grote drukte. Geheel of gedeeltelijk, waar u behoefte aan heeft.
Wilt u bepaalde taken zelf doen en dat we over uw schouder / online meekijken?
Dat kan. Wilt u alleen hulp bij het opzetten van de administratie? Geen probleem.
Kortom, tal van zaken waaruit blijkt hoe belangrijk een deugdelijke (financiële) administratie is. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden. Zoekt u derhalve een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij VGA aan het goede adres. Daarnaast zijn wij, in tegenstelling tot sommige andere administratiekantoren, ook bereikbaar buiten de reguliere werktijden. Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact op

  • Financiële administraties
  • Jaarrekeningen
  • Belastingaangiften